Info
Parter på rideskolens heste og ponyer
For at få part på rideskolens heste og ponyer skal du være en øvet rytter. Derudover skal du være godkendt som part af din ridelærer. Du kan blive skrevet på venteliste efter din ridelærer har godkendt dig som part.
 
OBS.
Når man har part skal man tilmelde sig de to hold man aftaler med sin ridelære og derefter købe sin part. Det er et krav som part at man har 2 holdtimer ud over parten. 
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Halvpart | 250
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Siska (Hest) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
650 kr.
Udsolgt

Halvpart | 251
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
0/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Alberte (Hest) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til Info@ikastrideklub.dk Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
650 kr.
Tilmeld

Halvpart | 252
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Kimi (Kat 3 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. (Total pris for part incl 2 holdtimer er 1300 kr for en pony, selve parten kan variere alt efter hvilket hold du deltager på) Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld venteliste

Halvpart | 253
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
0/1
Kort beskrivelse
Elevhest - LinnFinn (Kat 1 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. (Total pris for part incl 2 holdtimer er 1300 kr for en pony, selve parten kan variere alt efter hvilket hold du deltager på) Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld

Halvpart | 256
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Valliant (Kat 2 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld venteliste

Halvpart | 257
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Paria - kaldes Signe (Kat 2 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld venteliste

Halvpart | 260
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
0/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Dabi - (Kat 2 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld

Halvpart | 262
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Halina (Pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld venteliste

Halvpart | 263
Betalingsplan
Pr. Md (11)
Tilmeldte
1/1
Kort beskrivelse
Elevhest - Yankee  (Kat 1 pony) Når du har part skal du først tilmelde dig 2 holdtimer og derefter din part. Det er et krav for at være part at du deltager i 2 holdtimer pr. uge. Når du er tilmeldt vil der blive trukket automatisk hver d. 1. i måneden fra dit betalingskort. Der er løbende måned + 30 dages opsigelse på halvparter. Hvis du ønsker at blive udmeldt, skal det ske på mail til medlemirk@gmail.com. Der opkræves ikke i juli måned, hvor der ikke er rideskole på grund af sommerferie.
Pris
400 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Kommende aktiviteter